קטגוריות
חגים חלבי עוגות עוגות פרווה

פבלובה הקינוח הכי מושלם לחג – מתכון שתמיד מצליח

צילום – Odelia Shoshani
צילום – Odelia Shoshani

 

פבלובה!
מתכון שתמיד מצליח
מאת – אודליה שושני 
מחממים מראש תנור ל100 מעלות -מצב אפייה טורבו
המרכיבים-
כוס חלבונים (חד״פ שקוף)
2.5 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
אופן ההכנה-
מקציפים במהירות נמוכה
את החלבונים עד ליצירת קצף ובועות .
מוסיפים בהדרגה את הסוכר ולאחר מכן את הסוכר וניל.
מגבירים את המהירות להכי גבוהה בערך 6 דק או עד שמגיעים לקצף יציב ומבריק.
מעבירים לשקית זילוף -אני השתמשתי בצנטר גדול .
מזלפים מעל נייר אפייה קעריות.
ומכניסים לתנור לשעתיים !
אחרי שמתקרר אפשר לאחסן ולשמור בקופסה עד החג .
המילוי –
מקציפים שמנת מתוקה/פרווה  אפשר עם אינסטנט פודינג וחלב.
 ומעל רוטב של פירות יער
לבשל בסיר 150 גרם פירות יער קפואים עם רבע כוס סוכר ורבע כוס מים עד שסמיך קצת.
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *