עוגיות עם פירות יבשים
מאת – גלית נאמן
הכמות לכ 2 תבניות אינגלייש קייק.
המרכיבים –
כ- 2 כוסות בערך פירות יבשים מכל הסוגים שיש
חופן אגוזי מלך – חצי כוס
חופן שקדים- חצי כוס
כוס קמח כוסמין מלא
3/4 כוס סוכר חום
1 אבקת אפייה
תמצית וניל
כפית קינמון
6 ביצים
כפית ברנדי או תמצית ברנדי.
אופן ההכנה –
לחתוך לקוביות את הפירות היבשים והאגוזים.
לערבב את הפירות והאגוזים עם הקמח , הסוכר חום , אבקת אפייה , תמצית וניל ,והקינמון(היבשים)
להקציף את הביצים שלמות עם כפית ברנדי או תמצית ברנדי.
לשפוך את הביצים על תערובת הפירות יבשים והאגוזים לערבב היטב שכל הביצים יטמעו פנימה.
להעביר לתבניות אינגלייש קייק.
לאפות בחום נמוך של 140 מעלות כחצי שעה להוציא לצנן ולפרוס עם סכין משוננת לפרוסות ,להעבר לרשת של התנור ולאפות עוד כעשרים דקות לייבוש.
בהצלחה!
9 תגובות על “הביסקוויטים שלי – עוגיות עם פירות יבשים”
טעים מאוד
כל הכבוד טעים מאוד אלופה שכמוך
תודה
שלום. אפשר להשתמש בקמח רגילה? מה אפשר להכניס במקום ברנדי?
כן במקום ברנדי ליקר או רום
מה היא כמות הפירות ?
2 כוסות בערך
זה לא הרבה 6 ביצים ? תודה
לא