קובה פטטה
חייבים להכין לחג
הפסטלים של העירקים
המרכיבים –
6 תפוחי אדמה
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט כורכום
2 כפות קמח מצה
מילוי –
חצי קילו בשר טחון
בצל
פלפל שחור
מלח
בהרט
מעט פפריקה חריפה / מתוקה
אופן ההכנה –
מבשלים תפוחי אדמה.
מקררים ,מסננים ומייבשים.
מרסקים לפירה .מוסיפים ביצים ,קמח תבלינים.
מטגנים בצל עם הבשר .
מוסיפים תבלינים .
מורידים מהאש ומקררים .
ממלאים תפוחי אדמה בבשר .
סוגרים לקובה ומטגנים משני הצדדים.
בתאבון