קטגוריות
בשר קציצות ראש השנה

קובה פטטה מבית אמא המתכון של החג

אורטל ירימי

קובה פטטה

חייבים להכין לחג

הפסטלים של העירקים

המרכיבים –

6 תפוחי אדמה

2 ביצים

מלח

פלפל שחור

מעט כורכום

2 כפות קמח מצה

מילוי –

חצי קילו בשר טחון

בצל

פלפל שחור

מלח

בהרט

מעט פפריקה חריפה / מתוקה

אופן ההכנה –

מבשלים תפוחי אדמה.

מקררים ,מסננים ומייבשים.

מרסקים לפירה .מוסיפים ביצים ,קמח תבלינים.

מטגנים בצל עם הבשר .

מוסיפים תבלינים .

מורידים מהאש ומקררים .

ממלאים תפוחי אדמה בבשר .

סוגרים לקובה ומטגנים משני הצדדים.

בתאבון

גולדה תמם

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *