אכלתי בג’פניקה מוקפץ צ’אנג מאי טעים ברמות ואמרתי שאני חייבת לנסות לשחזר.. מפה לשם לא רע בכלל..❤
ציפורה לוי
עפ”י מתכון של שף ליאון מג’פניקה
מתכון לצ’אנג מאי עוף
ל 4 סועדים
המרכיבים –
400 – 600 גר אטריות אודון מבושלות
כ – 400 גר רצועות חזה עוף לערבב עם כפית קורנפלור
4 גבעולי בצל ירוק פרוסים
סלסלה פטריות פרוסות
פלפל אדום פרוס
פלפל חריף ירוק
3 שיני שום כתושות
מעט ג’ינג’ר כתוש
כף סוכר
4 כפיות מחית קארי אדום ,לא חובה אם אין שימו צ’ילי מתוק
4 כפות סויה
שמן שומשום כפית
מלח
כוס חלב קוקוס
כוס ציר עוף או מים עם כפית מרק עוף
אופן ההכנה–
בווק לטגן את רצועות העוף ,
לאחר מכן להוסיף שום,ג’ינג’ר, והירקות ולהקפיץ כמה דקות.
להוסיף ציר עוף,חלב קוקוס וכל התבלינים.
להוסיף רצועות עוף ואטריות.
כמה דקות הקפצה וזה מוכן
מגישים עם בוטנים וכוסברה קצוצה