קטגוריות
Uncategorized

מוקפץ צ’אנג מאי כמו בג’פניקה

ציפורה לוי

אכלתי בג’פניקה מוקפץ צ’אנג מאי טעים ברמות ואמרתי שאני חייבת לנסות לשחזר.. מפה לשם לא רע בכלל..❤

ציפורה לוי

עפ”י מתכון של שף ליאון מג’פניקה

 

מתכון לצ’אנג מאי עוף

 

ל 4 סועדים

המרכיבים

400 – 600 גר אטריות אודון מבושלות

כ – 400 גר רצועות חזה עוף לערבב עם כפית קורנפלור

4 גבעולי בצל ירוק פרוסים

סלסלה פטריות פרוסות

פלפל אדום פרוס

פלפל חריף ירוק

3 שיני שום כתושות

מעט ג’ינג’ר כתוש

כף סוכר

4 כפיות מחית קארי אדום ,לא חובה אם אין שימו צ’ילי מתוק

4 כפות סויה

שמן שומשום כפית

מלח

כוס חלב קוקוס

כוס ציר עוף או מים עם כפית מרק עוף

אופן ההכנה

בווק לטגן את רצועות העוף ,

לאחר מכן להוסיף שום,ג’ינג’ר, והירקות ולהקפיץ כמה דקות.

להוסיף ציר עוף,חלב קוקוס וכל התבלינים.

להוסיף רצועות עוף ואטריות.

כמה דקות הקפצה וזה מוכן

מגישים עם בוטנים וכוסברה קצוצה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *