קטגוריות
Uncategorized

בורקס עלים – אליפות עולם

סיסי עובדיה

הכנתי בורקס טורקי אליפות העולם

מאת סיסי עובדיה

המרכיבים

חבילה בצק עלים מעדנות 3 כפות קוטג’

250 גרם גבינה צהובה מגורדת

250 גר – קוביית גבינה בולגרית 16% (אפשר גם 5%)

2 שקיות תרד זטרי

3 ביצים

חצי כפית אגוז מוסקט

מעט פלפל שחור.

אופן ההכנה

שוטפים את התרד, קוצצים אותו ומערבבים עם הגבינות והתבלינים. פותחים את הבצק . מרדדים דק את הבצק.

מניחים בקצה לרוחב מלית ומגלגלים  לרולדה חותכים ואז מגלגלים  לשבלול ושמים תבנית.

כך ממשיכים הלאה עם כל הבצק .

מורחים ביצה טרופה ושומשום ומכניסים לאמצע התנור על חום של 200 מעלות עד שהבורקס מוכן.

תגובה אחת על “בורקס עלים – אליפות עולם”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *