קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

סירות בטטות מוקרמות עם פטריות

קטרינה יוחננוב

אין כמו בטטות מתאים לשבועות

מאת – קטרינה יוחננוב

המרכיבים – 
4 בטטות

חבילת פטריות פרוסות

בצל קצוץ

שמנת לבישול

גבינה צהובה מגורדת

מעט מלח

פלפל שחור גרוס

טימין יבש

אופן ההכנה – 

מטגנים את הבצל מעט, אחרי זה מוסיפים את הפטריות.

אחרי שהפטריות מטגנות מעט מוסיפים את השמנת והתבלינים, מבשלים מספר דק’ ומכבים.

בינתיים לחצות בטטות ולאפות בתנור על 180 מעלות עם זילוף של שמן זית עד שרכות.
אחרי האפייה, לרוקן את הבטטה ולערבב את הבטטה עם הבצל והפטריות.

למלא את סירת הבטטה המרוקנת במלית ולפזר גבינה צהובה. להניח פרוסות חתוכות של פטריות ולהכניס לתנור ל20דק’ על 190 מעלות.

בתאבון!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *