כך תשאירו את השניצל של שישי קריספי גם לצהריים
מאת – Naama Ariely
המרכיבים –
קילו חזה עוף פרוס לשניצל
שקית פירורי לחם איזה שאוהבים
לבלילה:
ביצה
שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפית פפריקה
כף מיונז
כפית חרדל
כף טריאקי (לא חובה)
כף ברביקיו (לא חובה)
אופן ההכנה –
ראשית נערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה .
להשרות את השניצלים בתוך הבלילה לפחות כשעה ועד לילה במקרר.
להכנת השניצל,
נשים את השניצלים בפירורים ולהדק, להניח בצד לפחות עשר דקות שיידבקו טוב טוב,
זה טיפ שלאחרונה למדתי והוא עושה את ההבדל!
ויאללה לטגן!
נקח מחבת או סיר ונשים שמן לטיגון כל אחד ומה שמעדיף –
אפשר שמן נמוך ואפשר עמוק.
נזהיב את השניצלים ונוציא לרשת.
למעשה כשאר השניצל נשאר על הרשת הוא לא סופג לחות ולכן נשאר קריספי לאורך זמן!!
תנסו!
לסיכום,
השניצלים שלי תמיד הצלחה!
קריספי מבחוץ רך מבפנים!
אחרי שנים של ניסיונות וכשלונות, הגעתי למתכון המנצח שלי.