קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

שבלולי פילו גבינה ותרד קריספיים וטעימים בטירוף

סיגלית עמגר

 

בורקס פילו עם גבינות ותרדזה מאפה טעים בטירוף

מתאים מאוד לשבועות

 

המרכיבים –

חבילת עלי פילו

חבילה גדולה תרד טרי

קובייה בולגרית

קובייה צפתית

כוס גבינה צהובה או מוצרלה

2 ביצים

חמאה או שמן זית להברשה

אופן ההכנה –

לשטוף תרד ולייבש.

לקצוץ דק .

לפורר את הגבינות ולערבב יחד את הכל כולל הביצה.

ביצה שניה לשמור לציפוי.

לקחת 2 עלי פילו ולהבריש כל עלה .

לשים אחד על השני .

(אם רוצים שבלולים קטנים משתמשים רק בעלה פילו אחד לכל שבלול.)

לשים שורה של מילוי בקצה של מלבן הפילו.

לגלגל לרולדה ואז לשבלול.

לשים על הנייר בתבנית .

למרוח ביצה ושומשום עם קצח.

אפייה 180 מעלות טורבו

עד שהבורקס מקבל צבע שחום

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *