עוגת שיש וניל שוקולד
טעימה בטירוף
מתאימה להכנה ומצליחה מאוד בתבנית קוגלהוף
עם חור
26 25 קוטר
תמונה באדיבות אלה נוי
המרכיבים–
5 ביצים להפריד
כוס סוכר
שקיק סוכר וניל
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
2 וחצי כוסות קמח תופח
קורט מלח
לשיש –
כף גדושה קקאו
כפית נס קפה
אופן ההכנה –
מקציפים בקערת המיקסר את החלבונים עם הסוכר .
לאחר קבלת קצף יציב מוסיפים את החלמונים ומערבבים בתנועת קיפול בעדינות.
מזלפים
כוס שמן
וכוס מיץ תפוזים וקפלים קלות.
ואז מוסיפים קמח
מערבבים היטב.
יוצקים לתבנית ¾ מהבלילה וברבע הנותר מוסיפים את
הקקאו והקפה.
מערבבים ויוצקים על הבלילה הבהירה שבתבנית.
ועם שיפוד או סכין יוצרים שיש .
אופים על 170° כ – 45 דק’ או עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.