נוסטלגיה בצלחת החג – בורקס בשר עם פטריות מאת – המרכיבים – חבילת בצק פילאס למילוי הבשר: בצל גדול קצוץ דק חצי קילו בשר בקר טחון 2-3 שיני שום כתושות חופן פטרוזיליה קצוצה חופן כוסברה קצוצה כפית פפריקה מתוקה רבע כפית כמון מלח ופלפל לפי הטעם שומשום לקישוט לרוטב: בצל קצוץ דק סלסלת פטריות חתוכות […]
חודש: אוקטובר 2024
תתחילו הכנות לחג אני כבר התחלתי הקרפעלך האמיתי מבית אמא מאת – גילה עדי המרכיבים – לבצק: 2 כוסות קמח 2 ביצים כפית מלח 3/4 כוס חד פעמית שמן כוס מים פושרים ללוש היטב לשים כחצי שעה למנוחה. למילוי הבשר: 350 גרם פרגיות טחון במטחנה גסה 2 בצלים קצוצים ומטוגנים מלח ופלפל שחור לפי הטעם […]