עוגיות בוטנים מתאים גם לפסח מאת – ג׳וזט רביב המרכיבים- כחצי קילו בוטנים מולבנים (ללא קליפה) כוס סוכר 2 ביצים רבע כפית ציפורן כפית קינמון חצי חבילה אבקת אפייה אבקת סוכר אופן ההכנה – את הבוטנים לקלות מעט בתנור עד הזהבה יפה להיזהר לא לשרוף. לצנן לאחר מכן לטחון אותם במעבד מזון […]
חודש: אפריל 2025
מתכון לעוף בתנור – אגדה הכי טעים שיש מאת אילנית בניזרי המרכיבים- כ- 6 חלקי עוף כרעיים למרינדה של העוף – חצי כוס טריאקי מעט שמן זית כף תבלין פילדלפיה (או פפריקה עם שום גבישי) כפית צ’ילי גרוס חצי כוס מים מלח פלפל שחור גרוס לקישוט – שומשום בנדיבות בצלי שאלוט או 3 […]
שעועית ירוקה מוקפצת זה תוספת מצויינת לשולחן החג מתכון – אילנה לוי המרכיבים- שקית שעועית ירוקה שלמה קפואה או ק”ג שעועית ירוקה טריה. 3 שיני שום רבע כוס רוטב סויה רבע כוס שומשום מלח פלפל שחור אופן ההכנה – לבשל את השעועית בסיר עם מים עד שרותח ולבשל ממש רק 2 דקות. להעביר למסננת ולשפוך […]
לאפטה – לביבות תפוחי אדמה של פסח המתכון של ענת חן המרכיבים- 8 תפוחי אדמה 4 ביצים 4 כפות קמח מצה 3 כפות קמח תפוחי אדמה בצל מטוגן מלח פלפל כורכום פלפל לבן אופן ההכנה – לבשל 8 תפוחי אדמה בינונים במים רותחים כ – 20 דקות. לקרר , לקלף את תפוחי האדמה, למעוך […]
המרכיבים – חצי כוס בורגול דק מושרה צרור פטרוזיליה 3 בצלים ירוקים כמה עלים נענע טרייה מלח מיץ לימון עגבניה קצוצה 3 כפות שמן זית אופן ההכנה – קוצצים את הירוקים . מוסיפים לקערה את הירוקים והבורגול . קוצצים דק גם עגבניה ומוסיפים. מתבלים ומגישים
רולדת תותים וקצפת טעימההההה!! פשוט טעם נדיר ! מאת –Adar Korkus המרכיבים- 4 ביצים 4 כפות סוכר 4 כפות שמן 1 כפית וניל 4 כפות גדושות קמח תופח (או של פסח ) קרם- שמנת וחצי מתוקה אינסטנט וניל חצי כוס חלב כרבע קילו תותים חתוכים לקוביות +כף סוכר ריבת תות אופן ההכנה – מקציפים […]