סברינה ממש ב-5 דקות הכנה
המרכיבים-
6 ביצים
6 כפות סוכר
6 כפות סולת
6 כפות קמח תופח
5 כפות שמן
2 סוכר וניל
לסירופ לבשל-
כוס ורבע סוכר
כוס וחצי מים
בסוף מוסיפים 2 כפות רום
אופן ההכנה –
מפרידים ביצים מקציפים חלבון ואז מוסיפים סוכר
עד שמתקבל קצף יציב.
מוסיפים חלמונים
(מורידים מהמהירות )
ואז מוסיפים וניל, סולת קמח שמן.
משמנים תבנית 26
אופים
180 מעלות כחצי שעה
מוציאים ומצננים (העוגה שותה הרבה מים לא לפחד )
מבשלים סירופ-
שופכים הסירופ החם על העוגה שהיא קרה.
מכינים קצפת –
3 כפות סוכר
חצי כוס חלב
2 שמנת מתוקה
וחבילה פודינג וניל
לקשט למעלה