היא תמיד תצא טעימה
עוגת שוקולד עסיסית ורכה של פעם
המרכיבים –
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שוקולית
כוס מים רותחים
3/4 כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
ציפוי –
חצי שמנת מתוקה
150 גר שוקולד
אופן ההכנה –
נקציף ביצים עם סוכר לקצף תפוח.
נוריד מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את הנוזלים והקמח.
נערבב רק לאיחוד הבלילה.
נעביר לתבנית ריבועית לא גדולה.
או תבנית קוטר 24.
אפייה 175 מעלות 40 דקות.
גנאש –
נחמם שמנת מתוקה
נמיס בתוכה את השוקולד ונצפה
את העוגה.
4 תגובות על “עוגת שוקולד של פעם”
שלום רציתי בבקשה לישאול אם ניתן לאפןת את העוגה בטוסטר אובן
לא
לפי איזה כוס מדידה? ניראת מעולה.תודה
שלום לפי איזה כוס מדידה? העוגה ניראת מעולה.תודה