אין שבת בלי עוגת הגבינה הזו
מאת – קרנית טויל
להכין תבנית פיירקס בינונית
המרכיבים-
750 גר’ גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
5 ביצים להפריד
4 כפות קורנפלור
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה –
נקציף חלבונים עם סוכר
בקערה שניה נטרוף את כל שאר המרכיבים.
נאחד בין שתי הקערות.
לאחר שהתערובת חלקה .
נעביר לתבנית.
את העוגה אני אופה בתוך אמבט מים – לשים בתבנית גדולה יותר מים רותחים ולהכניס את תבנית הפיירקס לתוכה.
10 דקות אפייה על 200 מעלות
להנמיך אחר כך 160 מעלות לעוד 50 דקות .
לא לפתוח דלת התנור
להשאיר לקירור לעוד חצי שעה בתנור.
12 תגובות על “עוגת גבינה קלה בפיירקס”
טוב מואד. נירה. טיים
זה מעט 3/4 כוס סוכר לכמות הזו של העוגה.
את יכולה להוסיף לפי טעם עוד רבע כוס
היי..לא צריך לשמן את התבנית ליפני שמעבירים אליה את התערובת? כי לא מצויין
לא
היי! על איזו מהירות להקציף את החלבונים והסוכר? ועד כמה להקציף? עד שהקצף יהיה יציב יחסית ולבן?
נראה מצויין.
חשוב לציין את גודל התבנית@
תבנית בינונית גודל כ- 20/30
לא משמנים את התבנית? אפייה רגילה או טורבו?
לא משמנים אפייה רגילה אפשר גם טורבו
מה המידות של התבנית ??
20/28