ממתק פצפוצי אורז
מאת – חני קונאשוילי
המרכיבים –
200 גרם שוקולד מריר
8 כפות סילאן
2 כפות גדושות חמאת בוטנים (עדיף עם חתיכות בוטנים)
4 כוסות גדולות של פצפוצי אורז
150 גרם שוקולד
3 כפות גדושות חמאת בוטנים
חופן ברס אגוזי לוז (אגוזי לוז שבורים ומסוכרים)
אופן ההכנה –
בקערה לשים 200 גרם מהשוקולד המריר שבור לקוביות.
אליו לצרף את הסילאן ו2 כפות גדושות של החחמאת בוטנים.
לשים במיקרו דקה, להוציא ולערבב אם צריך לשים עוד חצי דקה עד שהכול נמס.
לשפוך מעל את פצפוצי האורז ולערבב היטב.
לשטח על נייר אפיה בתבנית מעט קטנה יותר מהחד פעמית הבינונית, כדי שיצאו עוגיות גבוהות.
לשים במקפיא.
בינתיים לקחת קערה ולשים:
150 גרם שוקולד שבור
3 כפות גדושות חמאת בוטנים
ולהמיס במיקרו.
לשפוך על הפצפוצים ולפזר מלמעלה ברס אגוזי לוז או אגוזים קלויים אחרים.
לקרר במקרר שהשוקולד יתקשה ולחתוך לפי הגודל הרצוי.
לשמור במקרר בכלי אטום.
בהצלחה!!!