קטגוריות
Uncategorized

הכנתי את הבורקס בשר של האולמות אירועים

חגית כהן

זה מתכון ממש פשוט

אבל כם המשפחה אוהבת

מאת חגית כהן

2 רולדות

המרכיבים-

חבילת בצק עלים  תערובת של בשר טחון-

בשר טחון כחצי קילו

2 בצל קצוץ

2 שיני שום כתוש

תבלינים לפי טעם-

בהרט

כמון מלח

פלפל שחור

פטרוזיליה

אופן ההכנה-

נטגן בצל ואחר כך נוסיף את הבשר .לערבב עם כמה דקות עם כל התבלינים .

לחכות שהתערובת מתקררת .

לפתוח בצק עלים למלבן

להניח באמצע הבצק מלית בשר  ולקפל איך שרוצים ,אני עשיתי רולדה.

למרוח בביצה טרופה ומעל אפשר שומשום .

לאפות 180 מעלות כ40 דקות

לרוטב  פטריות –

בצל קצוץ לטגן עם פטריות טריות פרוסות או  מקופסה.

להוסיף מלח פלפל כף מרק פטריות או עוף ומים לבשל כמה דק עד שמסמיך

להגיש פרוסת בורקס ומעליה הרוטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *