עוגת מייפל- ליאת יצחק
המרכיבים-
לבלילת העוגה הבחושה –
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 אבקת אפיה
2.1/4 כוסות קמח
כוס קוקוס
1 שמנת מתוקה /צמחית
* לתערובת מעל ובתוך העוגה
3 כפות סוכר חום כהה
כף קינמון (לא גדושה)
חצי כוס שוקולד צ’יפס
כוס לערך אגוזי מלך קצוצים (אפשר יותר למי שאוהב)
לערבב הכל יחד
ההכנה –
לערבב כל מרכיבים תערובת העוגה יחד לקבל בלילה חלקה, אפשר בלי מקסר.
*הרכבת העוגה
לשמן 2 תבניות אינגליש.
לשפוך לכל תבנית קצת מהבלילה שתכסה את תחתית התבנית. לפזר כמות נדיבה מתערובת האגוזים, לשפוך שוב מבלילת העוגה לכיסוי מלא של התבניות לפזר מעל העוגה את תערובת האגוזים שנשאר ולהכניס לתנור לחצי שעה על חום של 180
שהעוגות יוצאות מהתנור לשפוך מעל רוטב מייפל אמיתי