קציצות מקורמלות פטריות וערמונים
צילום – הודיה מלול
המרכיבים –
חצי קילו חזה עוף טחון
תפוח אדמה מגורד או גזר
בצל מגורד
פרוסת לחם רטובה סחוטה
מלח
פלפל שחור
חצי כפית בהרט
ביצה
לרוטב –
2 בצלים גדולים קצוצים
סלסלת פטריות
ערמונים בואקום
מלח
פלפל שחור
כף מרק פטריות
3 סילאן
3 כפות רוטב טריאקי
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית קינמון או בהרט
אופן ההכנה –
נערבב את מרכיבי הקציצות ונתבל .
נטגן בשמן קציצות עגולות משני הצדדים.
בסיר רחב נשחים את הבצל בשמן .
נוסיף סילן ונקרמל על אש נמוכה 20 דקות .
נוסיף את הפטריות נערבב ואז כל שאר המרכיבים. נוסיף גם כ 2 כוסות מים .
נסדר קציצות ונבשל מכוסה על אש נמוכה שעה.
בתאבון