קטגוריות
Uncategorized חגים חלבי עוגות

עוגת פסח שלנו

 

אילנית גואברה
עוגת קוקוס ופודינג שוקולד
מאת – אילנית גואברה
המרכיבים – 
לתחתית:
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1/2 כוס קוקוס
1 אבקת אפייה
1 פודינג שוקולד
שכבת הקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג שוקולד
אופן ההכנה – 
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבונים עם הסוכר וסוכר הוניל.
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים, ולאחר מכן את שאר המרכיבים .
מעבירים לתבנית משומנת קוטר 26 ואופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ 20 דקות.
לקרם, להקציף את המרכיבים יחד ולמרוח על התחתית לאחר שנאפתה והתקררה.
מומלץ אך לא חובה , לקלות חצי כוס קוקוס במחבת, לצנן ואז לפזר מעל הקרם.
להכניס למקרר לכמה שעות או ללילה.
בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *