אז זה מה שסבתא למדה את אמא
תקציפו את החלבונים ותראו איזה ענן יצא לכם בפה
המרכיבים-
3 ביצים מופרדות
50 גר’ מרגרינה מומסת או שליש כוס שמן
2 כוסות מים רותחים
2 כוסות קמח מצה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
להקציף את החלבונים לקצף טוב ויציב.
לשים בקערה את המים הרותחים עם המרגרינה או השמן.
להוסיף את הקמח ,מלח ,פלפל שחור וחלמונים.
לערבב טוב להוסיף חלבון מוקצף ולקפל לתערובת חלקה.
להמתין כמה דקות .
לחמם סיר עם מים ומלח .
לבשל את קניידלך כמה דקות עד שצפים .
להוציא למסננת
להגיש בתוך מרק עוף
הכי טעים שיש