סלמון בתנור לחג
והמתכון של שף Afaf Ibrahem
המרכיבים-
פילה סלמון טרי שלם
חצי צרור כוסברה
חצי צרור פטרוזיליה
כוס וחצי פיצוחים (פיסטוק ,וסוגי אגוזים ושקדים )
טחונים גס
5 שיני שום
כף מלח
חצי כוס שמן
חצי כוס פירורי לחם לבן/קמח מצה /פירורים כשרים לפסח
אופן ההכנה –
חותכים את הדג בצורה כמו בתמונה.
עוטפים מערוך מעץ עם נייר כסף ושמים מתחת לדג כדי שהחתכים יפתחו שנוכל לשים בפנים את המילוי של הפיצוחים.
מערבבים את כל המרכיבים יחד עם הפיצוחים ומכניסים בחתכים .
מכניסים לאפייה כחצי שעה 180 מעלות עד שהדג אפוי .
לא לייבש . מומלץ לעטוף בנייר אפייה לפני האפייה.
תגובה אחת על “סלמון חגיגי בתנור – עם פיצוחים ועשבי תיבול ירוקים מתכון פצצה”
טעים טעים טעים יוצא מן הכלל הסלמון. העוף עם תפ”א בשקית קוקי מעדן שווה בטירוף קל והטעם.חבל:ז תכינו לחג אל תתעצלו