עוגת קרמבו הטעימה וכשרה לפסח
עוגת קרמבו המתכון של סילביה פינוקים
המרכיבים-
לעוגה :
5 ביצים
2/3 כוס סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
לקצפת וניל
2 מיכלי שמנת מתוקה ( אפשר צימחי )
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שקית סוכר וניל
ציפוי שוקולד ( גנאש שוקולד ) :
200 ג׳ שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
עוגה :
לקערת מיקסר חלבונים וסוכר ולהקציף
לקצף יציב
להוריד את מהירות ההקצפה למהירות איטית
להוסיף חלמונים אחד אחרי השני
ולהקציף כמה שניות
לעצור את פעולת המיקסר
להוסיף פודינג שוקולד ולהקציף במהירות איטית
לעצור את פעולת המיקסר
בעזרת מרית עוד כמה תנועות קיפול
עד שהתערובת אחידה וחומה
לצקת לתבנית עגולה משומנת מס׳ 26
( אפשר לתבנית מלבנית חד פעמית 20*30)
לאפות 180 מ׳ בערך 15 -20 ד׳
להוציא את העוגה
להניח בצד להתקררות
קצפת
לקערת מיקסר את כל המצרכים
להקציף לקצף יציב
להניח על העוגה וליישר
לקרר כשעה ואז לצקת מעל את ציפוי השוקולד
ציפוי שוקולד :
להמיס בפולסים קצרים במיקרוגל
עד שמתקבלת תערובת חלקה ומבריקה
לצקת מעל העוגה
לקרר מס׳ שעות.