קטגוריות
Uncategorized

השניצלים של פסח שיוצאים מעולה עם מרכיב סודי בציפוי

איך להכין שניצל קריספי בפסח שיצא טעים וזהוב

עם פירורי קורנפלקס תירס 🤩

הכנתי לילדים וואו יצא קריספי וטעים

מאת ריקי כהן

את הפירורים הכנתי פשוט מקורנפלקס שעשוי רק מתירס וחשוב לא ממותק!

 

המרכיבים-

בערך קילו שניצלים

200-250 גרם קורנפלקס

2 כפות קמח מצה

לבלילת ביצים –

2 ביצים

כף חרדל

כף מיונז

כף קטשופ

מלח

פלפל

פפריקה

כמון

אופן ההכנה –

את הקורנפלקס שמים במעבד מזון וטוחנים לפירורים , מוסיפים כשתי כפות קמח מצה ומערבבים.

לבלילה של השניצלים (לי הייתה כמות של בערך קילו) שמתי בקערה 2 ביצים גדולות, כף חרדל, כף מיונז וכף קטשופ ותבלינים:קצת מלח,פלפל, פפריקה מתוקה וכמון, טרפתי הכל לבלילה קצת סמיכה ואת השניצלים השריתי בבלילה במקרר למשך כשעה. ואז את השניצלים טובלים ומצפים בפירורי הקורנפלקס (כמו שעושים עם פירורי לחם) ומטגנים

בהצלחה

ריקי כהן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *