עוגיות שקדים סהרונים עם שוקולד
מתכון מאת Eti Efinger-halperin
המרכיבים-
100 גרם אבקת סוכר(שקית)
200 גרם חמאה/מרגרינה
1 חלמון( צהוב)
1 1/3 כוס שקדים טחונים
2 1/3 כוסות קמח
שקית סוכר וניל
אופן ההכנה-
לאחד את החומרים ללוש לבצק חלק.
לתת לבצק מנוחה אפשר במקרר.
ליצור סהרונים.
לאפות על חום 170 כ 15 דקות,
שהעוגיה תצא בהירה , היא מתקשה כשמתקררת
לציפוי:
ממיסה 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן –
לשים בקערה על סיר מים רותחים.
טובלים כל עוגיה בקצה לתוך השוקולד ומניחים להתייצבות על נייר אפיה.
מכניסה לקירור כשעה במקרר
ואז שומרת בקופסא אטומה
בהצלחה