קטגוריות
חלבי עוגות עוגות שוקולד עוגות שיש צמחוני

עוגה טעימה בטירוף אפילו מיקסר היא לא צריכה

Revital Zenish
עוגה הכי פשוטה… והכי טעימה…
והיא כל כך קלה להכנה…
עוגת שוקולד כמו של עלית
מאת – רויטל זניש
המרכיבים – 
תבנית 24 או 2 אינגלישקייק
כוס אוניברסלית או כוס חד פעמי שתיה חמה.
מטרפה או מזלג כדי לבחוש את העיסה.
את התנור לחמם מראש ל 170 מעלות
4 ביצים בגודל L
1 כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח מנופה
1 כוס שמן קנולה
1/2 מיכל שמנת מתוקה
לגנאש שוקולד:
חפיסת שוקולד מריר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
כפית שמן קנולה/דבש
זילוף של הקרם:
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
1 כוס שקופה חד פעמי שתיה קרה חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה –
לערבב את כל המרכיבים ביחד עד שהמסה חלקה וללא גושים.
להעביר לתבנית משומנת, לדפוק את התבנית על השיש פעם אחת כדי לשחרר את האוויר
ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 35 דקות עד 40 דקות או עד שקיסם ננעץ והעוגה יוצאת יבשה ולחה גם יחד .
לאחר שמוציאה מהתנור לחורר את העוגה עם קיסם ולשפוך על העוגה גנאש כל עוד העוגה חמה.
הכנת הגנאש:
בקערה קטנה מחממת את השוקולד המריר במיקרוגל בפולסים קצרים יחד עם השמנת המתוקה שנותרה.
מוציאה מהמיקרו מחכה דקה על השיש ומערבבת עם המרית/לקקן היטב ומוסיפה את הכפית שמן קנולה או לחילופין הכפית דבש,
ומוזגת על העוגה עד להתייצבות של השוקולד.
לזילוף של הקרם:
מקציפה עד שהקרם מתייצב ומעבירה לשקית זילוף עם צנטר ומקשטת לפי הדמיון.
בהצלחה ובאהבה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *