קטגוריות
עוף

פשטות מושלמת עוף עם זיתים קל להכנה וטעים להפליא

עשירה סיגלית 
עוף עם זיתים
מאת – עשירה סיגלית
המרכיבים – 
קילו כרעיים ושוקיים של עוף
כוס זיתים ירוקים שלמים בלי הגלעין
2 גמבות לרצועות
כף רסק עגבניות
כפית שום כתוס
מעט לימון כבוש
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורום
כפית א.מרק עוף
מעט סוכר
אופן ההכנה – 
את חלקי העוף לטגן במחבת ( אפשר לצפות במעט קמח לא חובה).
במקביל לבשל את הזיתים הירוקים במים כ 10 דק’ כדי למתן את המרירות ולסנן.
לרוטב, לקחת סיר רחב ולהתחיל בטיגון הגמבה בשמן זית.
לאחר מכן להוסיף את הרסק ושאר התיבול, לשים את העופות והזיתים ולכסות במים.
להביא לרתיחה, ואני אישית אוהבת להעביר לתנור בשלב הזה.
זמן בישול של לפחות כשעה על אש קטנה או בתנור על 170 מעלות.
בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *