עוגת קסם – ללא שמן או חמאה – מרכיב סודי שלא תנחשו !
רכה ועסיסית
מאת – Ba Su
לחמם תנור ל170 מעלות
.תבנית בגודל 26
חום עליון תחתון.
המרכיבים-
1 שמנת מתוקה- כן זה המרכיב הסודי !
3 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר
כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר – אפשר פחות
1 וחצי כוסות קמח.
שקית אבקת אפיה
2 כפות ממרח נוטלה.
אופן הכנה –
את השמנת ביצים, סוכר ,תמצית וניל להקציף היטב, כחמש דקות.
להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.
לערבב עד להטמעת הקמח
להימנע מערבוב יתר!.
להעביר 1/3 מהבלילה לקערית אחרת ,להוסיף את הנוטלה, ולערבב עד לצבע אחיד.
ליצוק את הבלילה הבהירה לתבנית .ומעל את בלילת הנוטלה.
לקשקש עם מזלג או קיסם .
זמן אפיה 45 דקות.אצלי.
שימו לב לזמניי האפייה שלכם.
עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פרורים לחים
בהצלחה
8 תגובות על “עוגת קסם – ללא שמן או חמאה – מרכיב סודי שלא תנחשו !”
אפשר להמיר את הקמח בקמח ללא גלוטאן
כן
אפשר שוקולד השחר במקום נוטלה? זה מה שיש לי בבית…
כן
כמה מעלות?
180
היי.
מה אפשר במקום נוטלה?
חמאת בוטנים אולי?
כן