עוגת תפוזים של בית שמחזירה אותי לילדות
מאת – סיון צרור
המרכיבים –
כוס שתייה חד פעמית של שתייה חמה
5 ביצים בגודל L
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוז סחוט טרי בלבד
גרידה מתפוז אחד
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה –
במיקסר, להקציף עם וו הקצפה את הביצים (שלמות) עם הסוכר
כ10 דקות.
לאחר מכן, להחליף לוו גיטרה.
להוסיף שמן ולהקציף במהירות איטית.
בהמשך את מיץ התפוזים וגרידת התפוז.
כמו כן, להוסיף את היבשים – הקמח, אבקת האפייה והאינסטנט פודינג וניל.
לערבב באיטיות עם הוו גיטרה עד שהכל אחיד
(אפשר לנקות עם לקקן בעדינות את הדפנות, לקפל ולבדוק שאין גושי קמח).
לצקת לתבנית קוגלהוף משומנת או 3 אינגליש קייק את הבלילה
ולאפות ב160 מעלות כ35 דקות.
וואו איזו עוגה , בהצלחה!!!