עוגיות שקדים מושלמות לקפה שאי אפשר לעמוד בפניהן
מאת – Adina Batash
המרכיבים –
120 גרם חמאה/ מחמאה
חצי כוס סוכר חום / לבן
כוס וחצי קמח שקדים
חצי כוס קמח / קורנפלור
2 כפות חלב
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
גרידת לימון מלימון אחד
אופן ההכנה –
לערבב היטב בקערה את כל המרכיבים
עד לקבלת בצק רך ונעים ללא גושים.
עם יד משומנת ליצור עיגולים בגודל פינג פונג,
ולאחר מכן לטבול בצלחת עם שקדים פרוסים.
להניח על תבנית עם נייר אפייה
ולאפות בחום של 170 מעלות כ 10 דקות.
לאחר הוצאה מהתנור וקירור הם מתייצבות והן טעימות כלכך.
אפשר לשמור בקופסא יבשה.
בהצלחה!!!