עוגיות רחת לוקום – בצק אליפות
מאת – Orna Aviv
המרכיבים –
רחת לוקום איכותי
לבצק:
1/2 כוס שמן
500 גרם חמאה/מחמאה רכה
1 כוס מים
גרידת לימון
1 סוכר וניל
800 גרם קמח
1 אבקת אפייה
2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה –
בקערת המיקסר נשים את כל מרכיבי הבצק ונלוש מספר דק’ עד ל בצק חלק ואחיד.
לעטוף את הבצק ולשים במקרר כ20 דקות.
לאחר מכן לחלק ל4 את כדור הבצק
מכל חלק ליצור עיגול מרודד וממנו ליצור משולשים בעזרת גלגלת או סכין.
לשים רחת לוקום לגלגל ולהניח בתבנית עם נייר אפיה.
לחמם תנור ל170 מעלות ולאפות כ15 עד 20 דקות עד שהן זהובות אך לא מידי (שישארו עם גוון לבן).
לאחר שהן קרות מומלץ לפזר אבקת סוכר.
בהצלחה!!!
תגובה אחת על “עוגיות רחת לוקום – בצק אליפות”
את הרחת לקום להניח על הצד הרחב של המשולש ולגלגל. להניח את העוגיה על התפר שלה בכדי שלא תיפתח.