קטגוריות
בשר עוף קציצות

כפיתות עסיסיות וטעימות כאלה הרבה זמן לא הכנתי

צביה אורן
כפיתות עסיסיות וטעימות כאלה הרבה זמן לא הכנתי
מאת – צביה אורן
המרכיבים – 
קילו חזה עוף טחון
בצל לבן
תפוח אדמה מקולף וחתוך לרבעים
שן שום
גזר מגורד בפומפייה גסה
קישוא מגורד בפומפייה גסה
חופן פטרוזליה קצוצה
ביצה
כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה
1/4 כפית פלפל שחור
4-5 כפות פירורי לחם
2 כפיות מלח
אופן ההכנה –
את הבצל, תפוח האדמה והשום נטחן במעבד מזון (למי שיש מטחנת בשר עדיף) ונוסיף לחזה עוף הטחון.
בקערה נוסיף את שאר המרכיבים ונתבל .
נערבב היטב עם הידיים ונשים במקרר לספיגת טעמים .
ניצור קציצות מהתערובת , נדליק מחבת עם שמן ונטגן עד השחמה.
זו קציצה טעימה במיוחד!!!
בהצלחה!
בקטנה על כפיתות – 
כפיתות טוניסאיות הן מאכל מסורתי וטעים להפליא, המזוהה עם המטבח התוניסאי העשיר.
מדובר בקציצות עסיסיות וטעימות, המוכנות מבשר בקר או עוף טחון, ירקות טריים ותבלינים ארומטיים.
הכנת כפיתות היא אמנות בפני עצמה, והתוצאה היא מנה משביעה וטעימה להפליא, המתאימה לארוחות משפחתיות וחגיגיות.
לעוד מתכוני קציצות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *