מתכון קליל לארוחת הצהריים – תפוחי אדמה ונקניקיות
מאת – Anat Moshe Carmeli
המרכיבים –
בצל קצוץ
קוביות קטנות של תפוחי אדמה
נקניקיות חתוכות לטבעות
2 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה
כף שטוחה אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כף סילטן
כף טריאקי
כף צ’ילי מתוק
כפית שום כתוש
אופן ההכנה –
להכנת הסיר ניקח סיר גדול ורחב.
נתחיל בטיגון הבצל , לאחר שמעט הזהיב להוסיף את תפוחי האדמה והנקניקיות.
לאחר מכן,
נוסיף את הרסק עגבניות והתבלינים ונמשיך לטגן.
נוסיף מים עד גובה תפוחי האדמה ונכסה.
נבשל כ 20-30 דק’ עד שתפוחי האדמה רכים.
להגיש ונשאר רק ללקק את האצבעות 🙂
בתאבון!!