קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני

סלט תחתיות ארטישוק מושלם לאירוח

כרמלה לוזון
סלט תחתיות ארטישוק מושלם לאירוח
אפשר לאכול חם/קר
מאת – כרמלה לוזון
המרכיבים – 
חבילת תחתיות ארטישוק קפואות (אפשר ואף מומלץ גם טרי בעונה)
מיץ מחצי מלימון
בצל קצוץ
10 פטריות שמפניון קצוצות
פלפל אדום חתוך לרצועות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מעט כורכום
חופן פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה – 
תחילה נבשל את חבילת  הארטישוק עם הלימון כעשרים דקות במים רותחים.
לשטוף ולסנן את הארטישוקים ולחתוך לרצועות.
לטגן את הבצל, ולאחר מכן להוסיך את הפטריות.
לאחר שהבצל והפטריות מעט מטוגנות להוסיף את הפלפל האדום ולהמשיך לטגן.
להוסיף את הארטישוק ולתבל.
לבשל על אש נמוכה עוד כרבע שעה.
בהגשה לפזר פטרוזיליה קצוצה.
בתאבון!
לעוד מתכוני סלטים לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *