קטגוריות
טבעוני צמחוני

כרובית בתנור זה מעדן אלוהי

 

יונית נוי

כמה פשוט ככה טעים

כרובית בתנור זה מעדן אלוהי

 

סה”כ הכרובית מרוחה בשמן,מלח,פלפל וכשזה מוכן אני  סוחטת מעל לימון טרי

המרכיבים

כרובית יפה וטרייה

מלח

פלפל שחור

שמן זית

לימון

תבלינים אחרים תוסיפו לפי טעם

אופן ההכנה

מנקים ושוטפים  את הכרובית.

מחממים מים עם מעט מלח בסיר גדול ומכניסים את הכרובית לבישול של כ 15 דקות.

מסננים היטב.

שמים נייר אפייה בתבנית

מניחים את הכרובית על המייר.

מפזרים מעט מלח ופלפל שחור.

מזלפים שמן זית מעל הכל שיכסה את הכרובית גם מסביב.

מכניסים לאפייה של כ 30 או 40 דקות עד שהכרובית משחימה טוב

בהגשה לסחוט קצת לימון ואפילו גרידה של הלימון מעל

ממש כרובית של מסעדה

בתאבון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *