שופלור זה תבשיל עם כרוביות בנוסח מרוקאי
זהבית מור משתפת
המרכיבים-
לתערובת קציצות-
חצי קילו בשר טחון
או עוף טחון
כוסברה
פטרוזיליה
בצל
פרוסת לחם רטוב וסחוט
מלח פלפל
פפריקה
כמון
לרוטב
בצל
שום
מלח פלפל
פפריקה
כמון
כורכום
פרחי כרובית
מרק עוף
אופן ההכנה –
תערובת הבשר – שמה הכל במטחנה קוצצת היטב , ואז מוסיפה לבשר,תבלינים,מלח,
פלפל,כמון,ופפריקה.
לטגן קציצות משני הצדדדים .
לרוטב-
לטגן בצל עד הזהבה,אפשר להוסיף 2 שיני שום
פלפל שחור,מלח,כורכום,פפריקה אדומה ומרק עוף,לטגן את התבלינים להוסיף את הכרובית ושהכל רותח להוסיף את הקציצות ומים .בישול כ – 35 דקות.
בתאבון ובהצלחה!