עוגת שוקולד קוקוס ואגוזים נהדרת לחג הפסח
מאת – שרה בן ניסן
מרכיבים-
6 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
3/4 כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח כשר לפסח(רגיל אחרי פסח)
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר
כוס אגוזי מלך מרוסקים
אבקת אפיה
אופן ההכנה –
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר
לקצף יציב ולהניח בצד.
להקציף או לערבב או טוב טוב את
החלמונים עם חצי כוס שמן
3/4 כוס סוכר
חצי כוס קמח תופח כשר לפסח
למי שאין קמח כזה, יכול להשתמש
ברבע כוס קורנפלור
ורבע כוס קמח מצה טחון דק
להוסיף 100 גרם קוקוס
לחבר בינהם
במעבד מזון לרסק 100 גרם שוקולד מריר
לרסק כוס אגוזי מלך
להוסיף לתערובת
ומעל להוסיף
1 אבקת אפייה
לערבב בתנועות קיפול
לשים נייר אפייה מתחת
תבנית בקוטר 26
לאפות בתנור בחום 170 מעלות
כ-50 דקות עד שעה
להוציא
אפשר לפזר אבקת סוכר
וגם אפשר לצפות בקרם
חג שמח