קטגוריות
עוף ראש השנה

מתכון לבאחש בוכרי פשוט להתעלףף

 

מאכל הדגל שלי בתור בוכרית 😉
באחש בתנור פשוט להתעלףףף ❤️
באחש מתכון מאת –  איילת ממן
המרכיבים-
500 גרם בשר בקר צלעות קצוץ דק דק
2 חבילות כוסברה
חבילה בצל ירוק
2 וחצי כוסות אורז עגול
5 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
שוקיים של עוף 5-6
1/4 כוס שמן זית
כף סילאן
פפריקה מתוקה
מעט כמון
אבקת מרק
אופן ההכנה –
את הבאחש מכינים בתוך שקית קוקי זה יוצא מטורףף
לשים בקערה 500 גר בשר בקר צלעות קצוץ דק דק,
2 חבילות כוסברה מנוקות וקצוצות דק דק, 1 חבילת בצל ירוק מנוקה וקצוץ דק, 2.5 כוסות אורז עגול שטוף היטב (ממליצה על עגול לא ניסיתי משהו אחר)
1/2 כוס חד פעמי לשתייה קרה שמן, מלח בנדיבות ופלפל שחור גרוס .
לערבב היטב בידיים כמו בצק ולשים בתוך שקית קוקי גדולה(כתוב על האריזה ענק),
לנקות חלקי עוף שאוהבים (יוצא יפה עם שוקיים) , לערבב בכוס חד פעמי לשתייה קרה 1/4 כוס שמן זית,כף סילאן, מלח, פלפל שחור גרוס, פפריקה מתוקה, כמון מעט אבקת מרק, לעסות היטב את העוף ברוטב ולשים מעל הבאחש בתוך אותה שקית.
לשפוך לתוך השקית 1/2 כוס מים  ולקשור את השקית היטב.
לשים בתבנית תנור עמוקה לעשות 4 חורים קטנים עם קיסם שיניים שיהיה לאוויר בשקית לאן לצאת.
לשפוך הרבה מים מסביב לשקית( יתן אדים ויגרום שהאורז יתבשל ולא יתייבש, לא צריך יותר מים בתוך השקית מתבשל מהאדים) .
לשים בתנור על 200 מעלות בערך שעה וחצי (לא יותר מידי כי זה יתייבש) , להוסיף מים לתבנית במידת הצורך( אם התאדה מאוד ), השקית תתנפח מאוד וכך זה מתבשל מהלחץ והאדים בהצלחה איילת

מתכון לבאחש בוכרי פשוט להתעלףף

2 תגובות על “מתכון לבאחש בוכרי פשוט להתעלףף”

כבוכרי .אולי זה טעים מאוד .אבל בכאש בוכרי אמיתי זה לא.טעים אפילו מאוד יכול להיות אבל ממש לא מקורי .בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *