
עוגת שוקולד רכה ונימוחה
מאת כפיר דהן
המרכיבים-
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות קמח
3 כפות גדושות קקאו
2 אבקת אפייה
כוס מים רותחים
ציפוי-
שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה –
נקציף ביצים עם סוכר לקצף ממש תפוח .
נוריד את המהירות של המיקסר לנמוכה.
נערבב את כל היבשים יחד
נוסיף אחר כך בהדרגה את השמן ואת היבשים עד לאחידות את המים נוסיף בזרם דק בסוף .
נעביר לתבנית פיירקס מלבנית בינונית או עגולה 26
אפייה 150 מעלות כ45-50 דקות
לאחר קירור נמיס את הגנאש ונשפוך מעל העוגה

