קטגוריות
דגים ראש השנה

דג מרוקאי ברוטב חריף עם פול וחומוס

 

מתכון לתבשיל דג מרוקאי ברוטב – רחל עטיה

 

מרכיבי המנה –

דג טרי פרוס

בורי /אמנון או נסיכה

שיני שום

פלפל אדום

גזר

חומוס מבושל

פול ירוק

כוסברה

פפריקה /גם חריפה

שמן

פלפל חריף

כמון

כורכום

הכנת המנה –

בסיר שטוח לטגן במעט שמן כמה שיני שום כתושים או פרוסים להוסיף רצועות פלפל אדום גזר גרגרי חומוס מבושלים ופול ירוק.

להמשיך להקפיץ כמה דקות לסדר את נתחי הדגים

מעל לפזר כוסברה קצוצה כוס מים לבשל כרבע שעה אש בינונית .

לשים בכוס חד פעמי חם חצי כוס שמן וכף פפריקה לבחוש יחד לשפוך על כל תכולת הסיר.

אם יש צורך להוסיף כחצי כוס מים להמשיך לבשל עד שכל הירקות והדגים התרככו והתבשלו טוב לתבל במלח ומיץ לימון סחוט בהצלחה רחל עטייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *