מאת – תילי טובה
מתכון מאת חברתי ישראלה אזולאי עוגת גבינה אפויה
תבנית פאי קוטר 26,משומנת מעט.
נחמם תנור ל160 מעלות.
המרכיבים-
לתחתית העוגה –
150 גרם פתח בר טחון
100 גרם חמאה מומסת
תערובת גבינה –
750 גרם גבינה לבנה
כוס סוכר
אינסטנט פודינג וניל אריזה
3 כפות קורנפלור
גביע שמנת חמוצה
3 ביצים
אופן ההכנה –
בקערית נערבב: 150 גרם עוגיות פתיבר טחונות,ו 100 גרם חמאה מומסת. נעביר לתבנית ונשטח.
בקערה אחרת נערבב היטב: 750 גרם גבינה לבנה 5 אחוז כוס סוכר 1 אינסטנט פודינג וניל 3 כפות קורנפלור גביע שמנת חמוצה 200 מ”ל 3 ביצים. נערבב לבלילה חלקה,ונשפוך מעל התחתית. נכניס לתנור,ונאפה בערך שעה ורבע,עד שהקצוות מזהיבות יפה,והאמצע יציב. נוציא מהתנור ישר בגמר האפיה,
נצנן,ונכניס למקרר לכמה שעות להתיצבות.תהנו![😀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1/16/1f600.png)
![😀](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tce/1/16/1f600.png)
![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2022/05/inbound5119205396641783281-300x225.jpg)
Enter
כתוב/כתבי אל אמא מתכונים
תגובה אחת על “עוגת פאי גבינה נהדרת וקלה”
מתכונים מצוינים