קטגוריות
דגים קציצות ראש השנה

קציצות דג טונה ברוטב מרוקאי חריף

 

מתכון מאת אורטל לוי

קציצות דג טונה
רכיבי המנה –
 כקילו דג טונה
כוסברה
פטרוזיליה
בצל
תפוח אדמה
כורכום
פלפל שחור
כמון
הכנת הקציצות –
שמים את פרוסות הדגים במים ומעט מלח גס לשעתיים במקרר
שוטפים טוב טוב ואז לסחוט את המים.
כוסברה פטרוזיליה בצל ותפוח אדמה טוחנים הכל עם הדג במעבד או במכונת בשר.
מתבלים כורכום פלפל שחור כמון פפריקה עם שמן וללוש את הקציצות טוב
לרוטב :
בסיר שמים קוביות 3 עגבניות בלי קליפה או אפשר לטחון עגבניות
5 שיני שום שלמים מקולפים , 2 פלפל חריף חתוך , גמבות אדומות רצועות , כוסברה קצוצה ,מטגנים בשמן.
ואז מוסיפים כף רסק, פפריקה חריפה עם שמן , כף מרק עוף וקצת כורכום ומים.
מבשלים את הרוטב 10 דקות ואז שמים את הקציצות
מכסים עם מכסה בישול של עוד חצי שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *