לחמניות בית מתוקות של יום שישי
קרדיט לתמונה – ליבנת דניאל
המרכיבים-
קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
כף גדושה מלח
2 ו 3/4 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן
ביצה אחת
אופן ההכנה –
לעבד כל המרכיבים לבצק חלק ורך ממש, 10 דקות לישה במיקסר.
להתפיח 40 דק להוריד מהנפח, לתת מנוחה קלה.
ואז להתפיח שוב ל 20 דק.
לחלק ל 12 עיגולים שווים
לרדד כל עיגול לעלה ולגלגל לכרוכית. ליצור צורת שמיניה או קשר
התפחה חצי שעה.
למרוח ביצה ומעט שומשום לאפות על 180 עד שמזהיבות.
3 תגובות על “לחמניות חלה מתוקות”
יוצא מן הכלל מתכון מעולה וגם הסרטון כל הכבוד.
תודה תודה
מעולות !!! נחטפות כשהן חמות, המוני תודות