מתכון לעוף קונג פאו.
מוקץ עוף מהיר וטעים הכי אידיאלי לימי אמצע השבוע
המתכון של – Sivan Hadad
הכי נוח לחתוך הכל ולהכין מראש!!
המרכיבים-
קילו פרגית או פילה עוף שטוף ויבש.
לחתוך לקוביות גדולות . לצפות בקורנפלור
גמבות ב 3 צבעים קוביות גדולות
בצל סגול גדול
בצל לבן גדול קוביות גדולות
4 5 שיני שום קצוצות
פלפל צ’ילי 1 חתוך לטבעות
פטריות אפשר לערבב כמה סוגים
3 4 בצל ירוק.
רוטב :
3 4 פרוסות ג’ינג’ר
5 כפות סויה
5 כפות טריאקי
מירין
כף קורנפלור
מומסת בחצי כוס מים קרים.
לערבב היטב.
אופן ההכנה –
תכינו בווק זה הכי נוח.
להתחיל בלטגן את העוף מ 2 הצדדים.
להוציא לצלחת בצד.
להמשיף ולטגן בצל ושום 2 דקות .
להוסיף את הגמבות והפטריות .
לטגן 2 דקות.
להוסיף את הרוטב והעוף .
לערבב לטגן עוד 4 דקות. לזרוק על הכל בצל ירוק לערבב ולהגיש לצד אורז לבן.
בתאבון