שבלולים בצק שמרים וקינמון
טעים וקל להכין אותם
שידרוג הקינמונים עם ציפוי פרוסטינג שמנת כמו שמכינים האמריקאים
מרכיבים-
חצי קילו קמח
3 כפות סוכר
כף שמרים
150 גרם חמאה
ביצה
חצי עד 3/4 כוס מים
וניל
רבע כפית מלח
מילית קינמון
כוס סוכר חום
100 גרם חמאה
כף קינמון
במידה ורוצים ציפוי שמנת
לציפוי: פרוסטיג שמנת
100 גרם גבינת שמנת
50 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
כפית מחית וניל
קורט מלח
אופן הכנה –
נלוש במיקסר את המרכיבים של הבצק 10 דקות עד שנקבל בצק רך ואחיד. אם ראיתם שחסר נוזלים תוסיפו טיפה מים.
התפחה של שעה.
נחמם את התנור 180 מעלות.
נחלק ל-2
נרדד למלבן גדול דול ונמרח מחצית מהמילית.
נגלגל ונפרוס לפרוסות.
על גבי נייר אפייה נשים אחד קרוב לשני.
נתפיח חצי שעה
נכניס לתנור חצי שעה .
לאחר שיוצר מהתנור
לערבב את הפרוסטיג – ציפוי שמנת ולמרוח בעזרת מברשת מעל הקינמונים
חופן אגוזים לפזר