![](https://mommyfood.co.il/wp-content/uploads/2021/09/243285051_543753026692235_1098504453322214691_n-225x300.jpg)
שבלולים בצק שמרים וקינמון
טעים וקל להכין אותם
שידרוג הקינמונים עם ציפוי פרוסטינג שמנת כמו שמכינים האמריקאים
מרכיבים-
חצי קילו קמח
3 כפות סוכר
כף שמרים
150 גרם חמאה
ביצה
חצי עד 3/4 כוס מים
וניל
רבע כפית מלח
מילית קינמון
כוס סוכר חום
100 גרם חמאה
כף קינמון
במידה ורוצים ציפוי שמנת
לציפוי: פרוסטיג שמנת
100 גרם גבינת שמנת
50 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
כפית מחית וניל
קורט מלח
אופן הכנה –
נלוש במיקסר את המרכיבים של הבצק 10 דקות עד שנקבל בצק רך ואחיד. אם ראיתם שחסר נוזלים תוסיפו טיפה מים.
התפחה של שעה.
נחמם את התנור 180 מעלות.
נחלק ל-2
נרדד למלבן גדול דול ונמרח מחצית מהמילית.
נגלגל ונפרוס לפרוסות.
על גבי נייר אפייה נשים אחד קרוב לשני.
נתפיח חצי שעה
נכניס לתנור חצי שעה .
לאחר שיוצר מהתנור
לערבב את הפרוסטיג – ציפוי שמנת ולמרוח בעזרת מברשת מעל הקינמונים
חופן אגוזים לפזר
![אין תיאור זמין לתמונה.](https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.18169-9/p843x403/13962754_1272205442799113_6231022621977942926_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=N_Wy6VTFe0EAX_43-pS&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=00_AT9ro3g8mBelg_Wa2u29PUMGRxssKDUSBiEl1LmGSki5jg&oe=620BDE3B)