פוקצ’ה רכה וטעימה כמו ענן
הפוקצה הכי טעימה
המתכון מאת –סמדר רומי
המרכיבים-
2 וחצי כוסות קמח
כף שטוחה שמרים יבשים
כפית מלח
כפית סוכר
כוס מים
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה –
לקערת המיקסר נכניס את כל המרכיבים ונלוש 10 דקות עד שנקבל בצק חלק ודביק.
אם חסר מים תוסיפו. נתפיח שעה .
נחלק בצק ל-3
ניתן לכדורים מנוחה רבע שעה.
על נייר אפיה משומן
לפתוח את הבצק ביד
למרוח שמן זית שליש כוס
ולפזר מעט לח גס
לתת מנוחה חצי שעה ולתנור 200 מעלות עד שזהוב.