נגיסי עוף בטמפורה
מאת – Nira Peperovich
המרכיבים-
לטמפורה –
כוס קמח כוסמין (או רגיל)
חצי כוס קורנפלור
כפית סודה לשתייה
מלח
פלפל שחור לפי טעם
כוס מים
קילו רצועות של חזה עוף
לרוטב חמוץ מתוק-
3 שיני שום כתושים
חתיכה מג’ינג’ר
חצי כוס רוטב צ’ילי
מעט פפריקה
קצת מים
אפשר גם קצת סויה
אופן ההכנה –
לערבב את מצרכי הטמפורה ולהכניס רצועות העוף.
לטגן אותם בשמן עד שזהובים.
להכין רוטב – לטגן שום עם ג’ינג’ר.
להוסיף רטבים ומים.
להכניס את רצועות העוף שטוגנו בטמפורה .
להגיש עם שומשום ובצל ירוק פרוס