קטגוריות
עוף

נגיסי עוף בטמפורה מוגש עם רוטב חמוץ ומתוק

 

Nira Peperovich

נגיסי עוף בטמפורה

מאת –  Nira Peperovich

המרכיבים-

לטמפורה –

כוס קמח כוסמין (או רגיל)

חצי כוס קורנפלור

כפית סודה לשתייה

מלח

פלפל שחור לפי טעם

כוס מים

קילו רצועות של חזה עוף

לרוטב חמוץ מתוק-

3 שיני שום כתושים

חתיכה מג’ינג’ר

חצי כוס רוטב צ’ילי

מעט פפריקה

קצת מים

אפשר גם קצת סויה

אופן ההכנה –

לערבב את מצרכי הטמפורה ולהכניס רצועות העוף.

לטגן אותם בשמן עד שזהובים.

להכין רוטב – לטגן שום עם ג’ינג’ר.

להוסיף רטבים ומים.

להכניס את רצועות העוף שטוגנו בטמפורה .

להגיש עם שומשום ובצל ירוק פרוס

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *