עוגת תפוזים וקינמון לשבת
מאת – נורית רפולי
המרכיבים –
4 ביצים
2 וחצי כוסות קמח
כוס שמן
1 א.אפייה
חצי כפית סודה לשתייה (לא חייב)
כוס סוכר
כוס מיץ תפוזים או כו מים
כף קינמון מעורבב עם 2 כפות סוכר
אופן ההכנה –
להקציף את הביצים שלמות כ4 דקות במיקסר, ואז להוסיף את כוס הסוכר ולהמשיך להקציף כ8 דקות (לא לוותר על זה).
להוסיף בהדרגה את השמן,
ואז את הקמח ואבקת האפייה והסודה לשתייה ולערבב ביחד ולהוסיף עם הנוזלים לא להקציף יותר מידיי.
לשמן תבנית 24 ולשפוך חצי מהתערובת ולפזר קצת מהקינמון והסוכר לשפוך את מה שנשאר מהתערובת ומעל לפזר את מה שנשאר מהקינמון והסוכר. בהצלחה !!!