קטגוריות
Uncategorized חלבי עוגות

הצלחה מובטחת – פחזניות המתכון המדוייק

Osher Partook
מתכון לפחזניות – באדיבות אושר פרטוק
המרכיבים:
100 גרם חמאה/או תחליף פרווה
כפית מחית וניל
1כוס חלב 3% 240 מ”ל/או מים
1כף סוכר לבן
חצי כפית מלח דק
280 גרם קמח לבן
3ביצים L או 4 M
לקרם –
250 מ”ל שמנת מתוקה 38%/או פרווה
3/4 כוס חלב 3%/או מים
חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
3 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה:
מכינים את הבצק: בסיר על אש גבוהה מחממים את החמאה, החלב, הסוכר והמלח עד לרתיחה מלאה. מנמיכים את האש ומוסיפים בבת אחת את הקמח. מיד מערבבים בכף עץ בסיר החם, בערך דקה, עד שמתקבל גוש בצק חלק ללא עקבות של קמח. ולחמם על אש נמוכה כמה דקות
מעבירים את הבצק החם למיקסר עם וו גיטרה ומעבדים 2 דקות במהירות בינונית עד שמפסיקים לצאת אדים מהבצק או שהקערה פושרת ..
פותחים ביצה לקערית ומוסיפים למיקסר תוך כדי עיבוד במהירות בינונית. בערך על 2/3 במיקסר מחכים שהבצק יתפרק לפתיתים חלקלקים ויתחבר חזרה לבצק. חוזרים על הפעולה עם שאר הביצים, אחת אחרי השנייה. מדי פעם עוצרים ומנקים בלקקן את דפנות הקערה. אחרי הוספת הביצה האחרונה מעבדים עוד דקה, עד שהבצק קטיפתי וחלק לגמרי.
מחממים את התנור ל200 מעלות טורבו
לתנור 200 מעלות טורבו 5 דקות ראשונות ואז להוריד ל180 מעלות כרבע שעה …
מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר עם וו בלון את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם פייה משוננת רחבה (15 מ”מ).

הצלחה מובטחת – פחזניות המתכון המדוייק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *