קטגוריות
Uncategorized עוף ראש השנה

תבשיל עוף מרוקאי לשבת

מאיה אלוש

 

תבשיל עוף מרוקאי עם זיתים לכבוד השבת

המרכיבים –

חלקי עוף 4-6

בצל

שום

כרפס ענפים

גמבה חתוכה רצועות

פפריקה

כמון

כורכום

2 כפות רסק עגבניות

קצת פלפל צילי חריף

כוסברה

מיץ לימון סחוט

קופסה זיתים מגולענים

אופן ההכנה –

נרתיח מים ,נסנן את הזיתים מהקופסה ונרתיח בתוך המים כמה דקות .נוציא ונסנן .

בסיר רחב נטגן בצל נוסיף שום וחלקי העוף ונטגן טוב .

נוסיף גמבה ,תבלינים ורסק

נוסיף זיתים

מים עד כיסוי .

נבשל על אש נמוכה עם מכסה עד שהעוף רך .

נוסיף מלכ כוסברה ומיץ לימון ונבשל עוד 5 דקות.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *