פשטידת אטריות עם גבינה
מעולה לארוחה חלבית, רק להוסיף סלט טרי ליד .
מאת – ליאורה גרינברג
המרכיבים –
300 גרם אטריות ביצים דקות
כפית חמאה
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
1 משולש גבינה מותכת מגורד
4 ביצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה –
לבשל את אטריות הביצים , לשטוף במי ברז, לסנן, ולצנן מעט. לערבב עם כפית חמאה.
לשים את האטריות בקערה ולהוסיף את הגבינה הצהובה ושאר מרכיבי הפשטידה ולערבב הכל היטב.
לחמם במחבת רחבה חמאה ולשפוך את מסת האיטריות פנימה ואחר מכן לסגור עם מכסה.
לטגן על אש בינונית עד שהתחתית מזהיבה טוב.
להוריד על המכסה ולהפוך לצד השני.
לטגן מכוסה עד הזהבת הצד השני.
אני הפכתי פעמיים מכל צד, כדי שיצא חום יפה וקראנצ’י.
בתאבון!!!